bblüv – Baby pop-up tent

7,690L

Tendë mbrojtëse për fëmijët

E krijuar për të mbrojtur fëmijën tuaj nga rrezet UV të diellit (SPF 50+), rëra, era dhe mushkonjat. Sunkitö është shoqëruesi i përsosur në daljet familjare. Me një konfigurim të shpejtë pop-up, ai gjithashtu ka një rrjetë kundër mushkonjave që mbyllet me zinxhir që mund të fshihet kur nuk përdoret.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?