bblüv – baby teething mitten

1,790L

Dorashkë për mishrat e dhëmbëve

Gjeni lehtësim dhe argëtim në një produkt ! Glüv është krijuar për të ofruar masazh stimulues të mishrave të dhëmbëve falë teksturave dhe dizajnit të saj. Foshnja mund të qetësojë vetë dhimbjen e daljes së dhëmbëve duke shmangur kështu irritimin e duarve që mbahen në gojë.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Ngjyra

Aqua, Gri, Lime

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?