bblüv – Battery Operated Nasal Aspirator

5,900L

Hiqni butësisht mukozën e tepërt kur foshnja ka rrufë pa irrituar kanalet e hundës me Rinö! Ai siguron një thithje të vazhdueshme, jo agresive që është e sigurt për të sapolindurit, foshnjat dhe të vegjlit.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?