bblüv – Ceramic food scissors

2,390L

E qëndrueshme, mbetet e mprehtë.

Higjienike, rezistente ndaj mikrobeve, baktereve dhe njollave.

I sigurt dhe i lëvizshëm me një mbulesë të lëvizshme të përfshirë.

Qeramikë e cilësisë ushqimore.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?