bblüv Digital Baby Scale

99,000L

Ofron paqe mendore duke ndjekur rritjen dhe peshën e foshnjës suaj, veçanërisht kur ushqeni ekskluzivisht me gji.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?