bblüv – Digital Thermometer and Hygrometer

1,900L

Matni me saktësi nivelin e temperaturës dhe lagështisë në dhomë, me një tregues unik komoditeti që është i lehtë
për t’u lexuar.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?