bblüv – HEPA Filter with Activated Carbon Replacement

1,890L

Filtër i çertifikuar HEPA+ me karbon të aktivizuar dhe teknologji jonizuese që largon deri në 99.7% të alergjenëve dhe ndotësve.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?