bblüv – Silicone Baby Shower Cap

1,190L

Bëni kohën e banjës më argëtuese duke bërë që uji dhe shampoja të mos pikojnë tek sytë dhe veshët e ndjeshëm të foshnjës suaj. Ska më lot! Käp është e butë dhe e lehtë për një përshtatje perfekte.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Ngjyra

Aqua, Lime, Pink, Portokalli

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?