bblüv – Silicone Warming Plate

1,490L

Pjata e përsosur për ta prezantuar fëmijën tuaj me ushqime të ngurta, duke e mbajtur ushqimin në temperaturën e duhur. Thjesht mbusheni ujë të nxehtë në vatrën e poshtme dhe fëmija është në gjendje të shijojë vaktin pa u ftohur ushqimi i tij!

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Ngjyra

Aqua, Lime, Pink

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?