bblüv – The Portable Baby Night Light

3,990L

E bërë nga silikoni rezistent ndaj goditjeve, Hibü është shoqëruesi i përsosur i natës për fëmijën tuaj! Me prekje të lehtë për t’u përdorur ose telekomandë, fëmija mund të zgjedhë ngjyrën dhe ndriçimin vetë.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?