Clementoni Basketball

3,900L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Një qendër aktiviteti plot stimuj për të forcuar aftësitë motorike dhe për të mësuar numrat dhe shkronjat e para. Numëron numrat dhe prezanton shkronjat e para, duke e bërë lojën një moment ndarjeje me prindërit, për t’u argëtuar dhe zhvilluar si aspektin njohës ashtu edhe aktivitetin motorik bruto të fëmijës. Reagimet zanore inkurajojnë fëmijën të përsërisë veprimet e tij dhe i shndërron përpjekjet e tij për t’u përmirësuar në një lojë, duke forcuar jo vetëm aftësitë e tij motorike, por edhe vetëvlerësimin e tij. Çdo buton, aktivitet dhe material i përdorur për zhvillimin e shportës është rezultat i ekspertizës 100% italiane që garanton cilësinë dhe sigurinë e produktit. Me një numërues automatik të shportës, butona dhe ngjyra të krijuara për ta ftuar fëmijën të eksperimentojë me lojën, duke përfituar nga çdo zbulim, qoftë tingull, fjalë apo numër. Dritat dhe këngët janë krijuar për të dhënë reagime argëtuese dhe inkurajuese për fëmijën, i cili kështu do të jetë në gjendje të ndihet i mbështetur në çdo përpjekje.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?