Clementoni Glob

9,900L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Ky glob i bukur interaktiv me stilolaps leximi optik ka një dizajn krejtësisht të ri. Fëmijët që udhëtojnë nëpër botë do të kenë informacion mbi kontinentet, kombet, kryeqytetet, Zona, Popullsia, Monedha, Gjuha, Territori, Sondazhe, Zona kohore, Kuriozitete, Produkte tipike dhe Himne. Me më shumë se 500 pyetje të ndara në 3 nivele vështirësie për të testuar njohuritë e marra. Mësimi do të jetë gjithëpërfshirës falë dizajnit të ri, cilësisë së lartë audio dhe më shumë se tre orësh përmbajtje informative audio, gjëra të vogla dhe muzikë nga e gjithë bota. Me aplikacionin e ri të shkarkueshëm, fëmijët do të jenë në gjendje të përjetojnë realitetin e shtuar: duke inkuadruar globin me tableta dhe smartfonë, mund të shikohen kafshë, monumente dhe kuriozitete nga e gjithë bota.

Mosha: 7 vjec+

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?