Clementoni Kalë Lëkundës

8,500L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Një kalë i ëmbël lëkundës që është gjithashtu një qendër udhëtimi dhe aktiviteti ndërveprues
Falë një sensori, Martino njeh aktivitetin e lëvizjes dhe argëton fëmijën me efekte realiste zanore, fraza të këndshme dhe këngë
Nëse fëmija përkëdhel njollën në fytyrën e njëbrirërit, ajo ndizet dhe kali i vogël ndërvepron me të voglin, duke e ftuar atë të kujdeset për të.
Butonat në ane mësojnë shkronjat, tingujt dhe emrat e kafshëve, ndërsa ju mund të mësoni numra falë rulit rrotullues. Ai gjithashtu jep mësim anglisht. Plot këngë dhe vjersha të lezetshme për fëmijë
Stimulon aftësitë motorike, zhvillimin emocional dhe gjuhësor.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?