Clementoni Kolltuk Argëtues

5,900L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Është koha për t’u argëtuar! ♪♪ Me kolltukun Këndoni, luani dhe kërceni fëmija juaj do të llastohet për zgjedhjen e tij! Super-pajisur, ai përmban një maraca, një piano, një shkop daulle dhe një tastierë me butona prekjeje dhe një ekran të ndritshëm, për të zbuluar një botë plot ngjyra, muzikë dhe tinguj.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?