Clementoni Makinë Klasike

3,990L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Makina ime e parë klasike; Është bërë nga material 100% i ricikluar me stilin e tij nostalgjik.
E krijuar për të përmirësuar aftësitë motorike të fëmijëve, koordinimin dhe perceptimin hapësinor, kjo makinë zgjon kureshtjen e fëmijëve, përmirëson aftësitë e tyre të dëgjimit dhe e bën më të lehtë për ta të kuptojnë marrëdhënien shkak-pasojë.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?