Clementoni Portë Futbolli

5,900L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Bilbili i fillimit dhe portieri lëviz majtas e djathtas: shënimi i golave ​​do të jetë një aventurë për kampionët! Me golin e futbollit, i cili është gjithashtu një qendër aktiviteti, argëtimi shkon në fushë! Objektivi i futbollit fiton një funksion të ri në përputhje me botën e futbollit për të zgjeruar përvojën e lojës dhe për ta bërë atë edhe më tërheqës dhe emocionues. Tingujt, zëri dhe efektet e dritës për të tërhequr vëmendjen e fëmijës dhe për ta udhëhequr atë në lojë, por edhe aktivitete mekanike për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike, koordinim dhe aftësi njohëse. Pasioni për futbollin tërheq jo vetëm fëmijët, por edhe të rriturit: kjo lojë bëhet kështu një eksperiencë perfekte e ndarjes midis prindërve dhe fëmijëve. Goli njeh bilbilin i cili aktivizon lëvizjen e portierit që lëviz majtas dhe djathtas, duke e bërë më sfidues aksionin e golit. Me 3 butona shumëngjyrësh dhe të ndritshëm që aktivizojnë këngët me rimë për ta udhëhequr fëmijën në përvojat tërheqëse dhe ndërvepruese të lojërave përmes stimujve gjithnjë e më të rinj. Projektuar dhe zhvilluar në Itali.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?