EZPZ – Mini Cup (with/without Straw)

1,990L2,490L

Të përshtatshme për 12+ muaj

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Jeni gati për Mini Cup?

Mbështet zhvillimin e shëndetshëm të gojës dhe të folurit, ndihmon në daljen e dhëmbëve, ndihmon fëmijën tuaj të ndërtojë një gëlltitje të fortë dhe mund të zvogëlojë prishjen e dhëmbëve.

Mësimi për të pirë me pip është një arritje e rëndësishme që zhvillon rrumbullakimin e buzëve dhe nxit zhvillimin e të folurit. Mini Cup + Straw i mëson fëmijët e vegjël të pinë nga një gotë e hapur dhe të mësojnë në mënyrë të sigurtë të përdorin një pip.

Ngjyra

Blu, Gri, Jeshile, Mint, Rozë

Pip

Me pip, Pa pip

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?