Sale!

Janod Piano

Original price was: 13,500L.Current price is: 9,700L.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Kjo kopje e bukur e pianos me pika polka shumëngjyrëshe do të kënaqë muzikantët më të rinj që dëshirojnë të zbulojnë kënaqësinë e pianos dhe muzikës. Katër partitura janë planifikuar që fëmija juaj të luajë në piano si një mrekulli e vërtetë (Alouette, Twinkle Twinkle Ylli i vogël, Au clair de la Lune, Frère Jacques). Fëmija juaj gjithashtu do të jetë në gjendje të krijojë muzikën e tij sipas imagjinatës së tij falë 18 çelësave të cilët të gjithë lëshojnë një tingull të ndryshëm. Praktikisht, pianoja futet automatikisht në gatishmëri pas 2 minutash nëse fëmija juaj nuk luan më me të.
Lodrat muzikore Confetti zgjojnë të gjitha shqisat dhe lejojnë muzikantët më të rinj të mësojnë për gëzimet e improvizimit muzikor.

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?