Janod Piramida e Rrumbullakët

2,000L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Piramida prej kartoni për fëmijë nga mosha 12 deri në 36 muaj. 10 elementë të grumbulluar për të rikrijuar një piramidë madhështore: çdo element duhet të pozicionohet në mënyrë që ilustrimet të përputhen. Ndërsa fëmija juaj grumbullon blloqet, ai ose ajo do të zbulojë një pemë magjike me shumë surpriza në çdo cep dhe cep. Një numër shkruhet gjithashtu në krye të secilit element. Fëmija juaj do ta përdorë këtë piramidë për të mësuar se si të numërojë deri në 10 dhe të zhvillojë aftësitë e tij motorike dhe imagjinatën ndërsa argëtohet!

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?