Sale!

Janod tabelë vizatimi

Original price was: 14,800L.Current price is: 10,000L.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Për të shkruar apo për të vizatuar, dërrasa prej druri është e domosdoshme në dhomat e fëmijëve! Që në moshën 3-vjeçare tek fëmijët tanë është gjithnjë e më e pranishme dëshira për të shkruar dhe krijuar vizatime që përmirësohen dita-ditës: me një pikturë fëmija do të jetë në gjendje të shprehë gjithë krijimtarinë e tij! Për t’i bërë gjërat më të lehta dhe për të bërë gjëra si në shkollë, nuk ka asgjë më të mirë se një tabelë e dyanshme ku të vegjlit mund të familjarizohen me shënuesit në dërrasën e bardhë si dhe me shkumësat në dërrasën e zezë! Ana e bardhë e kësaj dërrase lodrash është magnetike, e cila ju lejon të luani edhe me magnet me shkronja për shembull (shkronja spërkatëse që përputhen me tabelën J09612). Këmbët e kësaj dërrase për fëmijë janë të rregullueshme nga 91 në 126 cm për t’i lejuar ata të përdorin dërrasën e tyre për më gjatë! Praktikisht, pllaka është e palosshme për ruajtje të lehtë. Një dërrasë e palosshme dhe e rregullueshme në lartësi që tërheq si për të rinjtë ashtu edhe për të moshuarit! Me këtë lodër të bukur, do të gjeni: 6 magnet me ngjyrë të rrumbullakët, 10 shkumësa, 1 shënues të zi me fshirje të thatë, 1 rrotull letre, 1 furçë për dërrasë të zezë dhe 3 tabaka plastike për bojë. Falë gjithë këtyre aksesorëve dhe dy anëve të kësaj dërrase, disa fëmijë do të mund të shkruajnë dhe vizatojnë në të njëjtën kohë! Me ngjyrat e saj të gjalla dhe modelet e stilit të njollave, kjo dërrasë e palosshme do të gjejë vendin e saj në dhomën e gjumit të një fëmije apo pse jo në dhomën e ndenjes.

Dimensionet: 58 x 65 x 126 cm

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?