Janod Trekëndësh me 7 aktivitete

3,700L

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Fëmijët që janë 1 vjeç e më shumë do të jenë në gjendje të zhvillojnë aftësitë e tyre motorike të holla, koordinimin e tyre dhe do të njihen me ngjyrat dhe format! Me një shumëllojshmëri aktivitetesh në çdo anë, fëmijët do të zbulojë gjithmonë gjëra të reja! Kjo lodër druri është bërë nga boja me bazë uji dhe dru nga pyje të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme, të certifikuar nga FSC®.

Dimensionet: 19,8 x 18 x 15,8 cm

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?