Kokoso Baby® balm për fytyrën

1,700L

Një stik që rrëshqet lehtë mbi lëkurë

Organik & i çertifikuar nga Ecocert

Krijon një mburojë për ndryshimet e të motit dhe mjedisit në fytyra delikate

Ideale për fazën e daljes së dhëmbëve

Mund të aplikohet kudo në trup

Qetëson duart e thata, buzët e lënduara, rrjedhjen e hundëve dhe faqet e acaruara

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
1

Me aromë, Pa aromë

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?