Kokoso Baby® furçë për flokët

1,600L

Për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, furça natyrale është bërë nga druri i ahut me cilësi të lartë dhe nga burim i qëndrueshëm.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?