Kokoso Baby® sfungjer konjac

1,500L

Sfungjeri natyral për foshnje është bërë nga 100% Konjac i pastër. Fijet bimore tepër të buta, të biodegradueshme e lënë lëkurën delikate të pastër, të lumtur dhe të freskët.

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?