Mamatoyz TriBike Toddler Bike

8,900L

TriBike është një biçikletë për fëmijë që u mundëson fëmijëve të zhvillojnë aftësitë e tyre të ekuilibrit dhe muskujt e këmbëve. Trupi kryesor i saj, i prodhuar me teknikën e drurit të laminuar. Ka një kapacitet mbajtës prej 30 kg.

12m+

Shto te Preferencat
Shto te Preferencat

Përmasat: 32x54x35cm

Paketimi: 32×40,5x9cm, 3 kg

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?