Munchkin Stay PutTM Suction Bowls

1,990L

  • Bazat e forta thithëse ndihmojnë në parandalimin e rrëmujës dhe derdhjeve
  • Skeda me lirim të shpejtë në çdo bazë thithëse lejon heqjen e lehtë nga një i rritur
  • 3 madhësi të përshtatshme për foshnjat dhe të vegjlit
  • 6m+, BPA free
Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Ngjyra

E verdhë, Lejla

Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?