Munchkin Stay PutTM Suction Plate

2,790L

  • Baza e fortë thithese ndihmon në parandalimin e rrëmujës dhe derdhjeve
  • Skeda e lëshimit të shpejtë në bazën thithëse lejon heqjen e lehtë nga një i rritur
  • 3 seksione të ndara
  • 6m+, BPA free
Shto te Preferencat
Shto te Preferencat
Shporta

Wonder For Kids

Hap chat-in
1
Scan the code
Wonder For Kids
Përshëndetje 👋
Si mund të ndihmoj?